Menu Sylwestrowe
Przystawka
- pasztet z własnego wypieku z żurawiną
Kolacja godz. 19.00
- zupa borowikowa z makaronem
- roladki drobiowe po wenecku z suszonymi pomidorami i pesto
bazyliowym
- kotlet schabowy ziemniaki
surówki z kapusty pekińskiej i marchewki z ananasem
Kolacja II godz. 21.00
- stek wieprzowy, kotlet mielony, podudzie pieczone na chrupiąco
- pomidor pieczony, kalafior na parze, marchewka w glazurze
Kolacja III godz. 23.00
- ryba sute w ziołach z fasolką szparagową
- warkocz francuski z warzywami i sosem czosnkowym
Kolacja IV godz. 1.00
- golonka z wody w kapuście zasmażanej
Zimna płyta
- galaretka drobiowa
- tatar wołowy
- rolada wieprzowa
- rolada szpinakowa
- szparagi w szynce i galarecie
- ryba po japońsku
- tortilla z łososiem
Kawa, herbata, soki
Do dyspozycji stół wiejski z wyrobami własnej wędzarni
Barman poleca
- cztery rodzaje drinków bez w cenie biletu
- w barze można zakupić napoje gazowane, piwo, wino, wódka
Comments